Поврзи се

Тајмаут

Познатиот голман Ивица Краљ во посета на Охрид

Во посета на  Охрид денес   е познатиот некогашен српски репрезентативен   голман на ФК „Партизан “, Ивица Краљ.

Тој заедно со претставници од локалната самоуправа на  Шабац, оствари работна средба со градоначалникот на општина Охрид, д-р Јован Стојаноски.
На средбата меѓу другото се разговараше за можноста фудбалски екипи од Р. Србија  да имаат подготовки за натпревари  во Охрид како и да се организираат тренинг кампови. На состанокот  се разгледуваа и можностите  за идна економска соработка меѓу двете општини, Охрид и Шабац.

Некогашниот репрезентативен голман,  Краљ кој  е  актуелен   претседател на ФК „Мачва“ од Шабац,  попладнево со претставници од  општина Охрид ги разгледува спортските капацитети на градов.

loading...
loading...

ВИДЕО

loading...

ФОТО

loading...
Livescore.in
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close