Поврзи се

Фудбал

Од еден легендарен играч до друг, пораката на Малдини до новиот претседател на Либерија, Џорџ Веа.

Неколку извештаи од Либерија тврдат дека Џорџ Веа е избран за претседател на државата, иако извештаите не се официјално потврдени. Големиот играч на Милан е сенатор во главниот град на државата, Монровија, од 2015 година.

Congratulations to my dear friend George Weah who won the political election and became the new President of Liberia. I'…

Posted by Paolo Maldini on Thursday, October 12, 2017

Реклама

ВИДЕО

ФОТО

Реклама
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com