Драган Канатларовски – Цапар назначен за селектор во младински категории

Добредојде дома, Драган Канатларовски – Цапар. Прославеното име на македонскиот фудбал назначен за селектор во младински категории.

Добредојде дома, Dragi Dragan Kanatlarovski Capar ✅Прославеното име на македонскиот фудбал назначен за селектор во…

Gepostet von Фудбалска Репрезентација на Македонија am Dienstag, 25. Juni 2019