Connect with us

Други спортови

Светскиот шампион Бошко Стаменковски стана дел од Champions House Macedonia

Светскиот и европски шампион во пауер-лифтинг, Бошко Стаменковски од Македонска Каменица, денеска и официјално стана дел од клубот Champions House Macedonia. Стаменковски како дел од шампионскиот...

Повеќе вести
Реклама
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com