Поврзи се со нас

Другите пишуваат…

Ериксен и официјално на трансфер листа

Еден од најдобрите играчи за врска, Кристијан Ериксен веројатно во блиска, но и далечна иднина нема да сака да се...

Повеќе

Facebook

Реклама
Реклама