Душко Трајчевски потпиша за Докса Катокопиас

Повремениот македонски репрезентативец Душко Трајчевски промовиран во тимот на Докса Катокопиас.

Договорот е на една година, и со тоа играчот од средниот ред продолжува на Кипар, откако минатата сезона го носеше Алки за кој одигра 23 натпревари.

Во минатото Трајчевски беше дел од Работнички, Тетекс и Локомотива.