Connect with us

Други спортови

“ЗА НЕД ДО” од Солун се враќа со 12 злата за Македонија

Академијата за боречки спортови и вештини “ЗА НЕД ДО” од Битола на покана на Грчката федерација за боречки вештини во периодот од 17 – 18 Ноември...

Повеќе вести
Реклама
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com