Connect with us

Фудбал

Мајк Рајли: „Бројот на пенали во Премиер лигата ќе биде значително намален“

ВАР е воведен во Англија од сезоната 2018/19, но многумина веруваат дека понекогаш технологијата е недоволна за да се донесе...

Facebook

Реклама
Реклама