Connect with us

Фото

ГАЛЕРИЈА: Македонија не успе да го запре победничкиот ритам на Германија

Македонија вечерва на Арената ,,Тодор Птоески” претрпе тежок пораз од 4:0 од моќната репрезентација на Германија.

Нашата репрезентација не успеа да го повтори успехот кој го постигна во Дујсбург, кога ја совлада Германија со 2:0.

Погледнетеја галеријата од натпреварот во Скопје на Арената ,,Тодор Птоески”.

Facebook

Реклама