Connect with us

Кошарка

Круна на секој тренер е да биде селектор, јас ја одбрав Македонија, бидејќи ја сакам оваа земја

Колку сте запознаен со македонската кошарка во моментов, особено со она со што располага македонската репрезентација? „Работејќи како тренер во...

Facebook

Advertisement
Advertisement