Почина играч на Интер

Трагедија го потресе фудбалскиот свет, откако стигна веста за младото 15-годишно момче, фудбалер на Интер, Мајкл Лентини.

Откажа срцето на малдиот играч на Интер

Тој мораше во 2017 година да го напушти тимот поради болест.

Лентини беше поздравен од навивачите на Интер, а Мауро Икарди облече маичка во негова чест.