Connect with us

Тајмаут

ФОТО: Ах бе Нејмар, неколку дена одмор и веднаш пивски стомак

Во текот на одморите, професионалните фудбалери обично добиваат по некој килограм повеќе, меѓутоа знаат и да претераат, а тоа знаат...

Facebook

Реклама
Реклама