Започна третиот меморијален турнир „Валентин Стефановски“

Со едно минутно молчење започна третиот по ред хуманитарен турнир во фудбал „Валентин Стефановски“. Пред преполната сала „Јордан Пиперката“ во Демир Хисар со свечена програма на која учество зедоа играорната група „Илинден“ од Демир Хисар и обраќањето на градоначалникот а Општина Демир Хисар, Марјан Стојановски официјално беше отворен меморијалниот турнир во чест на Валентин Стефановски. … Продолжи со читање Започна третиот меморијален турнир „Валентин Стефановски“