Поврзи се со нас

Фудбал

Дали фудбалот со маска е иднината?

Се чини дека научивме како може да изгледа фудбалот во иднина, ако проблемот со коронавирус продолжи да го мачи светот.
Средношколци во Америка играа натпревар со маски, а сето тоа изгледаше многу интересно на фотографиите.

Прашање е дали професионалните фудбалери би прифатиле да играат со маски на лицето, но сигурно сите се надеваме дека тоа нема да се случи.

loading...

Facebook