Поврзи се со нас

Фудбал

Доколку не сте дома, еве ЛИНК за мечот Македонија-Естонија со коментар на македонски јазик

Натпреварот од Лигата на нации го пренесува Спорт Клуб и тоа со коментар на мекедонски јазик. Доколку не сте дома, можете да го следите мечот на следниот ЛИНК.

loading...

Facebook