Поврзи се со нас

Фудбал

Досега не се видени такви колена: Лекарите сакаат дополнителни истражувања за Ибрахимовиќ

Златан Ибрахимовиќ во моментов е еден од најподготвените играчи во светот, иако има 39 години.

loading...

Facebook