ФОТО: И битолчани се радуваат….но последен пат на пречекот за Касандра и Ранду

Успехот на Вардар не се слави во Битола, но дека и битолчани знаат како да се радуваат тоа е веќе докажано. Последен пат кога во Битола пристигнале Касандра и Ранду во центарот на градот, кога илјадници граѓани пристигнале во Битола за да ги видат и поздрават омилените глумци од тогаш актуелната серија.

Од тогаш до денес, битолчани се на пауза за радување…

Идеја: ФБ статус на Емилија Мисирлиевски