„Ви благодарам многу“, Пеп бесен кон судиите по натпреварот против Ливерпул (ВИДЕО)

Пеп Гвардиола не е задоволен од статусот на судење на Мајкл Оливер и неговите помошници. Тој смета дека не се досудени два чисти пенали во корист на неговиот тим, а по мечот пред да замине, се ракуваше со триото судии, но на снимката се гледа дека е полн со омраза.

„Ви благодарам многу“ беше реченицата што Пеп ја повтори неколку пати додека се ракуваше со судиите.

-текстот продолжува по рекламата-