Поврзи се со нас

Фудбал

ВИДЕО: Фудбалерите со „Џамбо Агушеви“ го слават пласманот на Европското првенство

Во хотелот „Гранд Плаза“ македонските фудбалери заедно со „Џамбо Агушеви“ го слават големиот успех.

Се слави и пред хотелот, а баклите не беа изоставени.

loading...

Facebook