Поврзи се со нас

Фудбал

ВИДЕО: Кога ќе ги потрошите сите адути кај девојка

Во оваа ситуација, Серхио Агуеро на секој начин се обиде да му објасни на помошниот судија дека треба да досуди аут за неговите тимови, и на крајот се реши на овој нежен допир…

Advertisement

Facebook

Реклама