Connect with us

Фудбал

Божиќната честитка на Ибрахимовиќ повторно ќе предизвика многу коментари

Верниците од католичка вероисповед денеска го слават Божиќ.

Многу познати личности на социјалните мрежи го честитаат Божиќ, а истото го направи и легендарниот Швеѓанец Златан Ибрахимовиќ.

Секако, Ибрахимовиќ мораше да биде ’посебен’, па неговата објава предизвика многу коментари.

Нешто слично направи и минатиот Божиќ со подигнат среден прст.

И овој пат не се откажа од својата традиција.

Реклама

Facebook

Реклама