Connect with us

Тајмаут

ФОТО: Телевизорот ви е во ред, МРТ има „нова“ технологија!

Ако мислевте и се фативте за далечинскиот управувач да подесувате бои, контраст и слично, оставете, не е до вас. МРТ има „нова“ опрема. Коментарот е веќе даден, па само ќе го пренесеме:

За разлика од ова горе, МРТ2 во студио во кое ако ништо друго барем гостите и домаќините се цели во главите.

Специјално студио подготви и ТВ Клан.

Погледнете во исто време што прави српската државна телевизија:

Facebook

Реклама