Ибрахимовиќ ја разјаснува својата иднина!

Иднината на Златан Ибрахимовиќ сè уште е во сомнеж и самиот шведски напаѓач даде интервју за „Евроспорт“.

-текстот продолжува по рекламата-

„Јас имам договор до 31 декември и до тој момент не можам да мислам на ништо друго“.

„Сакам да го исполнам договорот со Лос Анџелес Галакси. Потоа, да видиме што се случува во 2020 година, овој момент немам никакви одлуки“. Златан сега има 38 години.

Совет за етика во медиумите
Loading...