Контакт со Баерн, Венгер донесе конечна одлука!

Арсен Венгер ја донесе конечната одлука по прашањето за клупата на Баерн Минхен. Според последните извештаи на францускиот гигант „Беин спорт“, поранешниот тренер на Арсенал конечно ја отфрли идејата за преземање од Баерн.

Венгер зборуваше за „Беин Спорт“, каде рече:

-текстот продолжува по рекламата-

„Му посакувам среќа на Баерн. За мене ова прашање е веќе затворено“.

Така, од списокот на Баерн се отстранува друго име што се однесува до новиот тренер.