Поврзи се со нас

Фудбал

Македонија инспирација за Би-Би-Си да не стави во топ стории

По вчерашната победа над Грузија со 1:0, Македонија за прв пат се пласираше на ЕУРО.

Оваа вест беше инспирација за Би-Би-Си да не стави во топ стории.

Целата веста за Македонија објавена од Би-Би-Си може да ја прочитате овде.

 

 

loading...

Facebook