Поврзи се

Ракомет

ФОТО: Чкембарите порачаа „Битола сака поинаку“

Вечерашниот ракометен спектакл во Битола, Чкембарите го искористија да порачаа дека „Битола сака поинаку“.

Натпреварот помеѓу Пелистер и Ракометната федерација на Македонија до последно место ја надполни спортската сала „Младост“ во Битола.

Ова е уште еден доказ дека Битолчани го сакаат спортот.

ФОТО

loading...

Повеќе од Ракомет