Connect with us

Фудбал

ВИДЕО: Ова е промаршувањето на деценијата

Што се случи со играчот, не може ниту самиот да каже. Ваква шанса за гол најверојатно и тој не очекуваше! Се збуни, изненади или момент на трема. Одлучете сами.

Реклама

ФОТО

Повеќе од Фудбал

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com