Connect with us

Фудбал

ВИДЕО: Руски коментатор реши да не коментира и да си замине откако судијата не му посуди пенал на неговата екипа

Рускиот коментатор Владимир Николски бил толку бесен кога видел дека судијата не суди пенали во корист на неговиот тим, решил да не коментира и да си замине во 60та минута.

Говорејќи за рускиот весник “РТ” по финалниот свиреж, Николски го кажа ова:

Јас станувам емотивен кога гледам дека нашиот тим е оштетен.

Јас веројатно ја пречекорив линијата, но сите ние сме луѓе и сакаме судиите и нивната работа да биде праведна.

Немаше ништо навредливо во мојот говор.

Најсериозната фраза е “срам за судството”. Ова е моја гледна точка за ситуацијата. Тоа не е променето.

Реклама

ФОТО

Повеќе од Фудбал

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com