Поврзи се

Тајмаут

Германија поднесе кандидатура за организација на ЕУРО 2024

Германскиот фудбалски сојуз аплицираше во УЕФА за добивање на домаќинството на Европското првенство во 2024 година. Желбата за организација на ЕУРО 2024 Германците ја искажаа во...

Повеќе вести
loading...
loading...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com