Connect with us

Интервју

„Рај Божји на земјата“ – Македонец фудбалски тренер во најегзотичното место во светот

Марјан Секуловски е тренерско име добро познато во македонската фудбалска јавност. Беше на кормилото на неколку македонски тимови, а најчесто...

Facebook