Connect with us

Фото

ГАЛЕРИЈА: И Гоце Делчев на стадион – јужна и северна полни до последно место

Натпреварот меѓу Македонија и Бугарија предизвика голем интерес кај македонската публика. Јужна и Северна трибина се полни до последно место.

Натпреварот не е толку интересен за Бугарите. Дојдоа само 40 лица, кои со посебно обезбедување беа спроведени на стадионот.

Advertisement