Connect with us

Фото

МЕГА ГАЛЕРИЈА ОД ТРИБИНИ: Над 25 илјади публика синоќа на Македонија-Италија

Погледнете ја мега галеријата од синоќешниот натпревар Македонија-Италија.

ФОТО: ДЕНИС ДУКОВСКИ | SPORTM.mk

Facebook