Поврзи се

Фото

ФОТО: Жешко беше на трибините – Аргентинките или Хрватките?

Аргетинските и Хрватските навивачи водеа вистинска борба на трибините. Атмосферата жешка, уште по жешка кога Хрватска победи. Полни очи празни раце, уживајте 😆

Повеќе вести
loading...