Connect with us

Фото

ФОТО НА ДЕНОТ: Реткос во фудбалот, „Чкембари“ и „Лозари“ заедно навиваа

Пелистер и Тиквеш одиграа без голови, ги поделија бодовите во Битола. Но, она што е интересно е тоа што навивачката група на Пелистер „Чкембари“ и навивачката група на Тиквеш „Лозари“ навиваа заедно. Ова секако е реткост во македонскиот фудбал.

Реклама

Facebook

Реклама
Реклама