Connect with us

Фото

ГАЛЕРИЈА „Нека грми на трибини“

Повеќе од 20 илјади публика вечерва се собра да ја бодри македонската фудбалска репрезентација, но да бидеме искрени, гостинот е причината за големиот интерес.

ФОТО: ДЕНИС ДУКОВСКИ | SPORTM.mk