Connect with us

Тајмаут

ФОТО НА ДЕНОТ: Аквамен на Скопскиот маратон

Учесникот кој го привлече вниманието и стана хит на скопскиот маратон е ликот облечен во Аквамен, од познатиот истоимен филм на „Марвел“. Тој стана хит на социјалните мрежи кај нас, но и во регионот.

Инаку, виз Ер Скопски маратон се одржа во организација на Сојузот на спортови на Скопје, во соработка со Атлетски Клуб „Работнички“ од Скопје, во соработка со Министерството за внатрешни работи, под покровителство на Град Скопје, Делегацијата на Европската Унија и Агенцијата за млади и спорт.

 

 

Реклама

Facebook

Реклама