Connect with us

Фудбал

Доби повик додека беше на јахта во Грција, неговиот татко возеше шест часа да му ги донесе копачките

Иан Матсен во последен момент доби повик да игра на ЕУРО 2024 за Холандија и тоа додека беше на јахта на Миконос.

Неговиот татко возеше шест часа од Холандија до Германија за да му ги донесе копачките и опремата за тренинг.

Advertisement