Поврзи се со нас

Фудбал

ФОТО: Хит на интернет, Македонија држи дистанца

На интернет се појави фудбалска карта со учесниците на ЕП во 2021 година. Коментарот е „Македонија држи дистанца“. Ова секако се однесува дека единствено Македонија обезбеди пласман на ЕП од сите соседи. Ги нема Србија, Бугарија, Грција, а единствено Хрватска од поранешните југословенски републики заедно со Македонија обезбедија пласман на ЕП.

loading...

Facebook