Поврзи се со нас

Фудбал

ВИДЕО: Емоции, радост, едно семејство, тоа е Македонија

Селекторот Игор Ангеловски им приреди мотивационо видео со фотографии од емоционални моменти на радост на македонската репрезентација, наменета за фудбалерите. Доколку се погледнат фотографиите ќе се видат емоции, радост, ќе се види едно семејство. Токму ова е најголемата сила на нашата селекција, па успехот и пласманот на ЕП е извор на таквата атмосфера.

Видео колекцијата од фотографиите можете да ја погледнете на следниот ЛИНК.

loading...

Facebook