Поврзи се со нас

Фудбал

ВИДЕО: Македонскиот коментатор во дилирум

Македонскиот коментатор Тони Стојановски беше во вистински дилирум по последниот свиреж на главниот судија. Кога беше означен крајот на мечот, кога и официјално Македонија за прв пат се пласираше на ЕП, емоциите го сторија своето.
-Ова е порака за сите православни, христијани, за Македонците, Абанците, Турците, кои играат за оваа репрезентација. И едните, и другите и третите треба да ја чуваат нашата држава, беа зборовите на Стојановски.

loading...

Facebook