Поврзи се со нас

Фудбал

Владата одржа седница, еве колкава ќе биде паричната награда за историскиот пласман на ЕП

Вечерва на седница на Владата донесена е одлука од буџетските резерви да ги награди сите членови на македонската фудбалска репрезентација со по 10.000 евра, за историскиот успех – пласман на Европско првенство.

loading...

Facebook