Обамејанг доби три меча суспензија

„Потврдено ни е дека ќе биде суспендиран три натпревари. Тоа е голема загуба за нас посебно затоа што знаеме дека во неговиот старт, кој иако беше грешка, немаше никаква намера. Но тоа е одлуката и мора да ја почитуваме“ – вели менаџерот на „топчиите“, Артета.

-текстот продолжува по рекламата-

Loading...