Брестовац повика 23 ракометари за ЕХФ неделата

Во подготовка за настапот на Европското првенство 2020 година, селекторот Данило Брестовац објави список од 23 ракометари за натпреварите кои се закажана од 21 до 27 октомври.

-текстот продолжува по рекламата-

Список на повикани ракометари:

 1. МАРТИН ТОМОВСКИ ГЕРМАНИЈА
 2. МАРКО КИЗИЌ РК ВАРДАР
 3. ДИМИТАР ДИМИТРИОСКИ РК ВАРДАР
 4. БОЈАН МАЏОВСКИ РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИК
 5. НЕНАД КОСТЕСКИ ХРВАТСКА
 6. МАРТИН ПОПОВСКИ РК ПРОЛЕТ 62
 7. ДАРКО ДИМИТРИЕВСКИ ШПАНИЈА
 8. ДЕЈАН КУКУЛОВСКИ РК ВАРДАР
 9. МИХАЈЛО МЛАДЕНОВИЌ РК МЕТАЛУРГ
 10. МАРИО ТАНКОСКИ РК МЕТАЛУРГ
 11. ГОРАН КРСТЕВСКИ АВСТРИЈА
 12. МАРКО МИШЕВСКИ ФРАНЦИЈА
 13. ТОМИСЛАВ ЈАГУРИНОВСКИ РК МЕТАЛУРГ
 14. МАРТИН СЕРАФИМОВ РК МЕТАЛУРГ
 15. ЖАРКО ПЕШЕВСКИ ГЕРМАНИЈА
 16. ФИЛИП АРСЕНОВСКИ РК МЕТАЛУРГ
 17. МИЛАН ЛАЗАРЕВСКИ РК МЕТАЛУРГ
 18. БОРКО РИСТОВСКИ ПОРТУГАЛИЈА
 19. ДЕЈАН МАНАСКОВ УНГАРИЈА
 20. ФИЛИП ТАЛЕСКИ ГЕРМАНИЈА
 21. ФИЛИП КУЗМАНОВСКИ ГЕРМАНИЈА
 22. КИРИЛ ЛАЗАРОВ ФРАНЦИЈА
 23. НИКОЛА МАРКОСКИ РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИК
Loading...