Поврзи се со нас

Фудбал

ФОТО: Играат против ФК Саса, па ставија рударски шлемови

Поради администраторот на социјалните мрежи, ФК Осогово стана навистина вистински хит. Со иновативните најави на фудбалските мечеви, но и разни објави, овој клуб привлекува внимание, но и ги забавува љубителите на фудбалот. Таков е случајот и со најавата за нивниот следен меч, односно гостувањето кај ФК Саса во рамките на Втората лига-Исток. По тој повод тројца играчи на Осогово се најдоа на најавната фотоградија со рударски шлемови на главата. Сепак гостуваат во рудараски град. Навистина иновативно.

-текстот продолжува по рекламата-

Реклама

Facebook

Реклама
Реклама
Реклама