КФМ го организираше сениорското државно првенство

Во спортската сала „Крсте Мисирков” во населба Ченто на 11-12 јануари се одржа државното првенство во сениорска конкуренција, како и “плеј оф” натпреварите  во кати и во борби.

-текстот продолжува по рекламата-

Настапија вкупно 78 натпреварувачи од 26 клубови.

Резултатите од државното првенство можете да ги погледнете ТУКА.

Loading...