Connect with us

Тајмаут

Американка го заборави градникот дома и јасно покажа каква големина и треба (ВИДЕО 18+)

Иако властите во Катар воведоа строги ограничувања за однесувањето на навивачите за време на Мундијалот, тоа не ги спречува поослободените од нив да се забавуваат што повеќе околу натпреварите во арапската земја.

Facebook

Реклама