Поврзи се со нас

Фудбал

Димитар Мечкаровски ја заврши меѓународната кариера

Димитар Мечкаровски, вечерва во Андора го имаше својот последен меч на меѓународната сцена. Натпреварот меѓу Андора и Летонија (0-5) кој се одигра во Ла Вела, беше последен на кој ја делеше правдата.

Својата кариера Мечкаровски ја почна во 2008 година, кога за првпат беше диригиран за главен судија на средбата Португалија – Кипар за млади играчи до 17 години, а зад себе има 41 меѓународна средба.

На натпреварот Андора – Летонија гостинот демонстрира моќ на гостувањето, а Мечкаровски имаше солидна средба за крај.

loading...

Facebook