Connect with us

Други спортови

ФОТО: Лина Ѓорческа и во карантин се одржува во „топ-форма“

Објавено:

Лина Ѓорческа е на принудна пауза од „белиот спорт“ поради коронавирусот, но и покрај тоа не мирува и секојдневно тренинра во домашни услови.

Advertisement
Реклама
Реклама

Facebook

Реклама
Реклама