Поврзи се со нас

Кошарка

ФОТО: Мерцедесот на Мајкл Џордан на продажба, почетната цена 23 долари!

Мерцедесот кој во 90-тите години го возел Мајкл Џордан ставен е на родажба. Станува збор за БензС600 произведен во 1996-та година. Ги има сите потребни документи, а гледачите неодамна можеа да го видат во објавениот документарец The Last Dance.

Интересно е тоа што почетната цена е ставена 23 долари, на пазарот вреди околу 3.500 долари, но сепак со оглед на тоа дека го возел Мајкл Џордан, се претпоставува дека ќе биде продаден за околу 100 илјади долари.

 

Advertisement