Поврзи се со нас

Фудбал

ФОТО: Погледнете како Бујар Османи вечерва навива за Македонија

Коронавирусот и обврските деновиве не му дозволија на Министерот за наворешни работи, во по различна атмосфера вечерва да навива за Макеоднија.

Тој на социјалнта мрежа Фејсбук, објави фотографија како од неговата канцеларија, заедно со неговите соработници навива за Македонија.

loading...

Facebook